Jurnal de consilier local – săptămâna 197

Sunt în concediu prin vecini. Azi după masa de prânz, când toți ceilalți s-au pus la somnul de după-amiază eu am început să scriu. Nu cred că vă țin mult că nu-s mari noutăți de discutat, vreau doar să spun câteva cuvinte despre cum văd eu partea asta cu spălatul străzilor în general (da, știu că am mai scris, dar voi repeta până undeva acolo sus se va înțelege) și cu spălatul parcărilor în general.

Dacă strada ar fi stradă și parcarea parcare, spălatul ar fi ușor de programat si toată lumea ar fi mulțumită. Bine, aproape toată lumea, că știm sigur, vor exista mereu și nemulțumiți. Doar că la noi apare problema parcărilor a marginea șoselei/străzii și aici problemele devin complicate. Dacă parcarea poate fi curățată și de două ori pe an, strada trebuie spălată des. Cel puțin o dată pe lună. Da, știu că este acum un exces de zel din partea primăriei care promite spălatul parcărilor în fiecare săptămână, dar să fim sinceri, știm cu cine avem de-a face, nu va dura mult.

Și înainte de a va spune cum văd eu lucrurile, aș vrea să-i asigur pe toți cei care cred că noi, consilierii, am fost consultați în vreun fel în stabilirea felului în care să se facă această curățare a parcărilor, ei bine asta nu s-a întâmplat absolut niciodată în acest mandat. Și acum să vedem unde-i problema și cum scăpăm de ea.

Continue reading Jurnal de consilier local – săptămâna 197