Jurnal de consilier local – săptămâna 195

Hai că dacă am suportat căldura până azi, de acum ne va fi mai ușor. Așa spun meteorologii și eu îi cred pentru că am nevoie de genul acesta de încurajări, pentru că sunt un om care nu se înțelege deloc cu căldura. Eu nu suport soarele nici pe malul mării, cu atât mai puțin la oraș în zile lucrătoare. Dar la mare tot mă duc, doar că peste vreo două săptămâni când vine și la noi concediul. Până atunci suntem aici și dacă am trecut săptămâna asta peste incendiile din IOR (mi se pare incredibil cum ne-am obișnuit cu ele și cum le tratăm ca pe ceva recurent) și peste scandalul făcut de Șoșoacă în Parlamentul European, vă anunț că la Sectorul 3 vom avea ședință de CL săptămâna viitoare, iar în convocatorul primit avem 55 de proiecte.

De când am primit convocatorul tot citesc din ele. Avem de toate, de la aprobări de credite, la rectificări bugetare, de la bani pentru biserici la modificări în organigrama primăriei, de la numiri de administratori în societățile primăriei, la prelungiri de contracte de execuție pe care le avem cu societățile primăriei. Avem mutarea primăriei si a DGASPC-ului și a Direcției de Evidență a Persoanelor în Hala Laminorul. Vă reamintesc că sediul Poliției Locale Sector 3 este deja acolo.

Revine pe Ordinea de zi transformarea parcului Pantelimon în parc tematic, au terminat cu Aqua Parcul (not) și acum vor să aducă și tiribombe de 58.783.035 lei. Vor să atribuie contractul către Algorithm Construcții, cei care aveau în administrare parcul si pana acum și n-am schimbat un leagăn în tot acest timp. Nu vă mai zic că n-au terminat aqua parc-ul promis de aproape un deceniu, că v-ați dat și voi seama de asta.

Continue reading Jurnal de consilier local – săptămâna 195