Cum sa faci ceva din nimic

Cum lucrăm ca nebunii și zi, și noapte, n-a mai avut cine să se ducă la cumpărături. Nu că am fi avut bani, să fii patron e o aventură pe care am să v-o povestesc într-o zi. În fine, ideea e că aseară frigiderul era gol, dar aveam pâine. Asta-i partea proastă a poveștii.

Partea bună e aia în care a început să ningă și pe mine ninsoarea mă face să uit și de oboseală și de necazuri. Am intrat în casă seara pe la 8 și m-am uitat lung în frigider. Bine, aveam ceva mâncare gătită, o ciulama de ciuperci și-o fasole cu ciolan de toată frumusețea, dar astea în mintea mea nu se potriveau cu ninsoarea. În plus, mă tot uit de câteva zile în cartea aia de bucate pe care mi-a trimis-o Fares și îmi tot fac cu ochiul preparatele de acolo.

Îmi amintesc de-o chestie cu niște pâine prăjită cu usturoi și legume așa că scot o pâine, o ung cu ustoroi, pun pe fiecare felie câte-o bucățică de mozzarella, peste care  bucățele de suncă, foarte puțin ardei copt și-o felie de roșie peste care am presărat busuioc. Le-am băgat pe toate la cuptor (180 grade) și am așteptat 10 minute. Au ieșit așa

crostini

și fetelor le-a plăcut improvizația mea, mai ales că veniseră singure de la școală prin zăpada proaspăt așezată. Dap și lui tati i-a plăcut, dar el le-a mâncat cu fasole. :))

(Visited 238 times, 1 visits today)
Tomata

iuuu, bruschetele sunt atat de bune. 🙂 eu nu le bag la cuptor. prajesc painea cu prajitorul, o frec cu un catel de usturoi, adaug rosiile taiate cuburi si presar busuioc. si yuuum 🙂

Nina

fac si eu asa cand fac mai putine, dar cand am multe felii de paine si mai vreau sa pun si branza cu sunca, le bag la cuptor. Uneori pun si masline, ieri n-am avut. 🙁

vienela

Bine ca nu este copilul acasa, ca m-ar fi ridicat de la calculator si m-ar fi trimis la bucatarie, sa ii fac si lui. Arata atat de bine…
Cred si eu ca sotul tau a mancat si fasole… :)) Al meu sot ar fi avut nevoie de o tava doar pentru el. :))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.