La noi în curte nu prea e pamant. Avem doar un locșor de vreo jumătate de metru lățime si să zic 7 m lungime, pe care se înghesuie, dar totuși trăiesc trandafiri, lalele, un mar, un păr, multă viță de vie, agrise, zmeură, diverse floricele, ceapă, etc, toate vegheate de ghivecele cu căpșuni.
Bineînțeles că am fi vrut mai mult loc, dar dacă ăsta e, am încercat să-l folosim cât mai bine. Până anul acesta, când avem de gând să umplem terasa cu ceva de genul acesta:
Deocamdată a făcut Sorin doar unul (ieri de 1 mai, ca doar era ziua muncii :D), dar are de gând să facă multe, să le vopsim apoi cât mai colorat și să împrejmuim terasa cu ele. Să avem astfel o adevărată grădină de zarzavat. Abia aștept să vă arăt ce iese. Și să mănânc recolta, evident. 😀
Aceia “este” ardei de aia mici & rosii ? 😀
@Mihai- din cate stiu nu-s din cei mici, ci din aia bulgaresti mari. Acum pana n-or rodi nu bag mana-n foc. 🙁
Ce idee minunată! Vă felicit! Spor la plantat și apoi la cules recolta! 🙂
@NightOn- Multumim!
Capsuniiii, lasa zarzavatul 😆 Serios vorbind acum e o idee buna, daca ai ceva spatiu.. la noi in curte abia mai ai pe unde sa treci asa de aglomerat e.
@MArmotzel- am o terasa mare, mare. Uite https://www.toane.ro/2011/03/22/casuta-ideala/
Cat imi doresc si eu o gradinita, oricat de mica… Daca suntem cuminti primim si noi ceva din recolta?
@Vienela- sigur!
O curte pavata peste tot strica tot avantajul de a sta la casa. Ghivece se pot pune si in balcon, la bloc.
@Dan- sa nu exageram, avantajele staului la curte sunt departe de a insemna doar curte plina de pamant. La noi e vorba de terasa, nu de curte. In curte pe o bucatica de loc avem o multime de plante, dar cea mai mare parte e pavata. E mai usor de pastrat curatenia. 😀